Företagare! Stöd forskning om kroniska ödem genom att annonsera på var hemsida

Svenska Ödemförbundet anser det mycket angeläget att det forskas om lymfsystemet och om kroniska ödem. Det inger hopp om att det kommer att finnas allt bättre diagnos- och behandlingsmetoder för dem som drabbats av lymfödem och andra sjukdomar där kunskap om lymfsystemet har betydelse.

SÖF har under många år kunnat ge ut stipendier till forskare tack vare en stor donation från Stiftelsen Byggmästare Olle Engqvist (SOEB) 2009. Anslaget från SOEB är nu slut. Men det behövs mer forskning! SÖF har i år bekostat stipendier av egna medel. Men det krävs mer resurser för att kunna fortsätta med stipendieutdelningen och möjliggöra forskning inom lymfologi och lymfsystemets tillstånd och sjukdomar, riskanalyser, diagnostik och behandlingsmetoder. Stipendiaterna utses av en kommitté som består av styrelseledamöter och SÖF:s kliniska rådgivare.

SÖF hoppas att ditt företag/organisation vill bidra till forskningen inom ödemområdet genom att annonsera på vår hemsida. Hittills (september 2023) annonserar tre företag medi, Jobst och Juzo.

SÖF är tacksamma för stödet och välkomnar fler företag att annonsera om sina produkter. Alla intäkter från annonseringen går oavkortat till SÖF:s stipendium Lymflyftet

Annonsen består av företagets logga och länk till deras hemsida.

Bra att veta

För att annonsera på SÖF:s hemsida måste företaget/organisationen vara medlem.

Annonsen publiceras på startsidan på svenskaodemforbundet.se. Annonsen består av er logotype med länk till er hemsida, där besökare kan läsa om era produkter och tjänster. Hemsidan har ca 10 000 besökare varje månad.

Kostnad för annons:

5 000 kr för företag med omsättning under
1 miljon kronor

10 000 kr för företag med omsättning över
1 miljon kronor

Annonsen ligger på hemsidan under ett år från det datum fakturan registrerades som betald. 

Vid frågor och funderingar, kontakta: info@svenskaodemforbundet.se eller lillemor.sivemark@svenskaodemforbundet.se

 

Beställning av digital annons

Är företaget medlem?

Omsättning

Inte medlem?

Bli medlem och ta del ut utav alla erbjudanden och förmåner samtidigt som du stödjer SÖF.