Medlemstidningen Lymfan

I Lymfan kan du läsa om  SÖFs påverkansarbete för att få bättre diagnos- och behandlingsmetoder för alla våra diagnoser. Läkare, forskare, lymfterapeuter och andra yrkespersoner bidrar med artiklar om kroniska ödem. Medlemmar delar med sig av sina erfarenheter av att leva med lymfödem, lipödem, Dercum eller andra lymfatiska sjukdomar.

Vi är mycket stolta över vår uppskattade medlemstidning Lymfan som utkommer med fyra nummer per år.

Vill du annonsera i Lymfan?

Lymfan har en upplaga på cirka 2 100 exemplar. Förutom till medlemmar distribueras Lymfan bland annat till lymfterapeuter, rehabiliteringsanläggningar och landstingsöverläkare. Annonsör ska vara medlem i SÖF. Medlemsavgiften är från 2019; 1 025 kr/år för företag.

Varje år erbjuds 10 % rabatt på annonspriset vid bokning av annonsutrymme (samma storlek) för hela året. Bokning av annonspaket eller enstaka annons vänligen kontakta Lillemor Sivemark på annons@svenskaodemforbundet.se

Annonser 2023

Bokning av annonspaket eller enstaka annons vänligen kontakta Lillemor Sivemark på annons@svenskaodemforbundet.se

Annons Mått Notering
Helsida 210×297 utfallande med skärmärken
(+ 5 mm utfall)
Baksida 210×255 utfallande med skärmärken
Halvsida 180×128
Kvartssida 87×128
Åttondels sida 87×61

Priser 2023

Annons Medlemmar Icke medlemmar
Helsida 8500 kr 11 500 kr
Sida 2 9500 kr 12 100 kr
Näst sista sidan 9000 kr 11 850 kr
1/2 sida 4500 kr 7800 kr
1/4 sida 3000 kr 5500 kr
1/8 sida 1600 kr 2800 kr

Alla priser är ex. moms.

Lymfans redaktör

Sara nås på: lymfan@svenskaodemforbundet.se

Ansvarig utgivare: Margareta Haag, margareta.haag@svenskaodemforbundet.se

Lymfan är tillgänglighetsanpassad

Lymfan finns från och med nummer 3/2022 som tillgänglighetsanpassad tidning på plattformen Prenly.

Det innebär att du som har nedsatt syn kan få tidningen uppläst via datorn. Dessutom är de länkar som finns i artiklar och annonser aktiva. Nu kommer du direkt in på önskad hemsida och slipper kopiera och klistra.

Du som är medlem och vill läsa någon av de tre senaste numren av Lymfan loggar in på Min sida som finns på svenskaodemforbundet.se.

Har du glömt ditt lösenord till Min sida? Eller missat att du fick ett nytt lösenord den 7 juni 2023 på grund av SÖF:s nya medlemssystem. Gör så här så får du ett nytt lösenord: Klicka på Min sida och följ anvisningarna så skickas ett nytt lösenord till dig från noreply@foreningshuset.se med en länk som är giltig i 24 timmar. Missar du giltighetstiden begär du bara en ny länk.

Vill du som medlem läsa äldre nummer räcker det med att gå in i arkivet på plattformen lymfan.prenly.com. Här finns det tidningar från 2014 och framåt. Vill du som medlem läsa ännu äldre årgångar finns dessa på issuu.com/svenskaodemforbundet.

Du som inte är medlem har tyvärr inte behörighet att läsa de tre senaste numren utan du får nöja dig med och läsa tidigare utgåvor. Bli medlem så får även du tillgång till de tre senaste numren. Ansökan om medlemskap gör du här: https://svenskaodemforbundet.se/bli-medlem/

Beskrivande bilder hur du kan få tidningen uppläst (klicka på bilden för att få den större):

Vill du annonsera i lymfan?

Inte medlem?

Bli medlem och ta del ut utav alla erbjudanden och förmåner samtidigt som du stödjer SÖF.