08-121 513 16 / 070-66 66 273 info@svenskaodemforbundet.se

Medi är med och uppmärksammar Lipödemmånaden!

jun 9, 2024 | Lipödemmånaden 2024, Nyheter - Startsidan

Medi är en av SÖF:s annonsörer på hemsidan, vilket vi är väldigt tacksamma för. SÖF:s annonsörer bidrar till stipendiet Lymflyftet, som går till forskning om kroniska ödem. Vi är glada för detta bidrag till ödemforskningen och ser gärna fler sponsorer som kan bidra!

Här får Medi presentera sig

Nu uppmärksammar vi Lipödemmånaden! Caroline på bilden har diagnosen lipödem.

👉 Kompression för lipödem: Flatstickade medicinska kompressionsstrumpor hjälper till att lindra smärta, som är ett av flera symtom som personer med lipödem ofta drabbas av.

Caroline bär flatstickade mediven 550 kompressionsstrumpor och -ärmar i färgen antracite med mönstret classic. Vi vet att många kämpar för att få hjälp och att okunskapen fortfarande är stor kring lipödem. En varm hälsning till alla er där ute!

Styrande dokument 2024

Här nedan läser du styrande dokument 2024 Årsmötesprotokoll 2024 Stadgar för förbundet Stadgar för regionförening Verksamhetsplan 2024 Budget...

Inte medlem?

Bli medlem och ta del ut utav alla erbjudanden och förmåner samtidigt som du stödjer SÖF.